skip to Main Content
SCHADE MELDEN? +31 (0) 252 674 956 info@ashh.nl

WASSEN ZONDER KRASSEN!

Auto wassen zonder krassen!

Onze carwash met persoonlijke service is niet alleen geschikt voor personenauto’s, maar ook voor bestelauto’s en busjes. Wij bieden daarvoor een totaal pakket en maken gebruik van de nieuwste technieken om krassen te voorkomen.

Bij Carwash Haarlemmermeer worden auto’s niet behandeld met borstels maar met het SofTecs wasmateriaal lappen. Wij hebben vier wasprogramma’s  die variëren van 9,00 euro tot 15,00. Uw auto wordt eerst voorgewassen waarbij ook de wielen gereinigd worden. Daarna wordt uw auto in de wasstraat behandeld met actiefschuim en het ShineTecs Polish programma. Na afloop wordt de auto met persoonlijke service nog nagedroogd

Extra beschermende glans
Met het ShineTecs Polish programma krijgt de auto een porievullende beschermende hoogglanslaag. Daardoor gaat de auto prachtig glimmen en dat wordt nog duidelijker zichtbaar na een paar wasbeurten. Door de ShineTecs beschermlaag wordt vuil en water afgestoten.

De lappen, waarmee de auto schoongemaakt wordt (SoftTecs), nemen geen vocht op en dus ook geen vuile deeltjes die krassen kunnen veroorzaken. Het is bij ons echt  auto wassen zonder krassen.

Na het auto wassen mag men gratis gebruik maken van de mobiele stofzuiger.

Openingstijden carwash:

Maandag t/m vrijdag: 07.30 – 17.30 uur
Zaterdag:                   09.00 – 12.30 uur

Kwaliteit gegarandeerd

Autoschade Herstel Haarlemmermeer voldoet volledig aan de kwaliteitseisen van FOCWA Eurogarant. Eurogarantborging is de norm voor bedrijven die bij Stichting FOCWA Garantiefonds zijn aangesloten. Om FOCWA Eurogarant deelnemer te worden en hiermee het Eurogarant certificaat te behalen moeten bedrijven aan strenge eisen voldoen. Deze eisen worden jaarlijks door de DEKRA en Kiwa gecontroleerd bij de aangesloten FOCWA Eurogarant bedrijven. Zo wordt de kwaliteit van de Eurogarant bedrijven gecontroleerd en weet u als consument dat uw auto in vertrouwde handen is.

Snel een offerte?
APP je deuk!