skip to Main Content
SCHADE MELDEN? +31 (0) 252 674 956 info@ashh.nl

RUITSCHADE?
EERST REPAREREN, DAN PAS VERVANGEN.

AUTORUIT SERVICE

Een ster in uw voorruit?
Dat is vervelend, zeker als deze zich precies in uw gezichtsveld bevindt. Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden. Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, omdat de gehele ruit vervangen moet worden, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op. De effectiviteit van de kooiconstructie en airbags zijn namelijk voor een groot deel afhankelijk van de voorruit van uw auto.

Tijdig repareren is daarom erg belangrijk.

Geen papierwerk
Wij maken het u makkelijk door alle administratieve zaken na reparatie of vervanging met uw verzekeringsmaatschappij af te handelen.

Laat een ster geen barst worden en bel ons voor een afspraak.

Kwaliteit gegarandeerd

Autoschade Herstel Haarlemmermeer voldoet volledig aan de kwaliteitseisen van FOCWA Eurogarant. Eurogarantborging is de norm voor bedrijven die bij Stichting FOCWA Garantiefonds zijn aangesloten. Om FOCWA Eurogarant deelnemer te worden en hiermee het Eurogarant certificaat te behalen moeten bedrijven aan strenge eisen voldoen. Deze eisen worden jaarlijks door de DEKRA en Kiwa gecontroleerd bij de aangesloten FOCWA Eurogarant bedrijven. Zo wordt de kwaliteit van de Eurogarant bedrijven gecontroleerd en weet u als consument dat uw auto in vertrouwde handen is.

Snel een offerte?
APP je deuk!