skip to Main Content
SCHADE MELDEN? +31 (0) 252 674 956 info@ashh.nl

VOOR ELK SEIZOEN DE JUISTE BAND

BANDEN SERVICE

Veilig op weg met de juiste banden, daar zorgen wij voor.
U kunt bij ons terecht voor het vervangen van versleten banden, uitlijnen, balanceren of het wisselen van u banden.

Zomer- winterbanden wissel

Niets er veranderlijker dan het weer. Daarom is het goed om voor elke seizoen de juiste band onder uw auto te hebben. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor het wisselen van uw zomer- of winterbanden. Bel ons even voor een afspraak en wij regelen het snel en goed voor u.

Tip: heeft u lichtmetalen velgen? Dan zijn deze waarschijnlijk voorzien van slotbouten. Neem de speciaal hiervoor geleverde sleutel mee naar uw afspraak.

Advies

Wij verzorgen niet alleen de wissel van uw banden, maar kunnen u ook advies geven over de juiste banden voor uw auto en het gebruik daarvan. Wellicht zijn in plaats van zomer- winterbanden, all season banden voor u de beste oplossing.

Wilt u meer weten over onze banden service?
Bel ons of rij gerust even langs.

Kwaliteit gegarandeerd

Autoschade Herstel Haarlemmermeer voldoet volledig aan de kwaliteitseisen van FOCWA Eurogarant. Eurogarantborging is de norm voor bedrijven die bij Stichting FOCWA Garantiefonds zijn aangesloten. Om FOCWA Eurogarant deelnemer te worden en hiermee het Eurogarant certificaat te behalen moeten bedrijven aan strenge eisen voldoen. Deze eisen worden jaarlijks door de DEKRA en Kiwa gecontroleerd bij de aangesloten FOCWA Eurogarant bedrijven. Zo wordt de kwaliteit van de Eurogarant bedrijven gecontroleerd en weet u als consument dat uw auto in vertrouwde handen is.

Snel een offerte?
APP je deuk!