skip to Main Content
SCHADE MELDEN? +31 (0) 252 674 956 info@ashh.nl

GRATIS VERVANGEND VERVOER

Heeft u, in welke vorm dan ook, te maken met autoschade, dan bent u bij Autoschade Herstel Haarlemmermeer aan het juiste adres.

Onder bepaalde voorwaarden kunnen wij u gratis vervangend vervoer aanbieden.
Deze voorwaarden zijn;

  • U laat de schade door ons repareren;
  • De schade kan niet gedeeltelijk geclaimd worden bij een derde.

Vervangend vervoer kan geclaimd worden bij een derde indien de schade bijvoorbeeld veroorzaakt is door iemand anders en zijn/haar WA verzekering uitbetaald. Ook kan vervangend vervoer vaak geclaimd worden bij de verzekeraar als u (beperkt) Casco bent verzekerd.
Indien vervangend vervoer niet verhaalbaar is bij een derde, dan nemen wij de kosten voor het vervangend vervoer voor onze rekening en kunt u gebruik maken van één van onze eigen auto’s.

Als u uw auto bij ons brengt voor een schadetaxatie is vervangend vervoer in overleg mogelijk.

Wilt u gebruik maken van onze  vervangend vervoer service, laat het ons dan even weten.

Tip: voor kleine deukjes en krassen werken wij met Easy2Fix. Hiermee kunnen wij uw schade snel en voordelig verhelpen.

Kwaliteit gegarandeerd

Autoschade Herstel Haarlemmermeer voldoet volledig aan de kwaliteitseisen van FOCWA Eurogarant. Eurogarantborging is de norm voor bedrijven die bij Stichting FOCWA Garantiefonds zijn aangesloten. Om FOCWA Eurogarant deelnemer te worden en hiermee het Eurogarant certificaat te behalen moeten bedrijven aan strenge eisen voldoen. Deze eisen worden jaarlijks door de DEKRA en Kiwa gecontroleerd bij de aangesloten FOCWA Eurogarant bedrijven. Zo wordt de kwaliteit van de Eurogarant bedrijven gecontroleerd en weet u als consument dat uw auto in vertrouwde handen is.

Snel een offerte?
APP je deuk!